Dag 9: Bouwen, home visits en herstellen
Door: Naomi en Laura
Blijf op de hoogte en volg Ghana
23 Juli 2019 | Ghana, Pokukrom
23 Juli 2019 - 18:24
Lydia En Erwin :
Goed bezig meiden. Het is een mooi en dankbaar project. -
23 Juli 2019 - 18:32
Nielspeter:
Wat een avontuur vandaag! Jullie komen in een heel andere wereld terecht. Om nooit te vergeten, neem ik aan. Fijn dat de zieken zich weer beter voelen. Op naar morgen! Groetjes uit een tropisch Nederland! -
23 Juli 2019 - 18:39
Luuk En Annemarie:
Bedankt voor het mooie verhaal. Best wel confronterend voor jullie. Jullie zijn ontzettend goed bezig. Daar worden de mensen blij van. Hopelijk is iedereen morgen opgeknapt. -
23 Juli 2019 - 18:54
Tjeerd, Annelies En Wouter:
Wat een belevenissen zeg. Het is maar goed dat jullie de blog bijhouden anders weten jullie de helft niet meer als je thuis bent.
Fijn dat de zieken opknappen, morgen allemaal weer gezond op. Op naar nieuwe avonturen!
Dikke knuffel van ons. We zijn super trots op jullie! -
23 Juli 2019 - 19:01
Maurice En Nicolette:
Wat een bijzondere dag weer en wat een indrukken allemaal. Jullie beschrijven het fantastisch, zo kunnen we het een heel klein beetje mee beleven.
Fijn dat de zieken zich weer wat beter voelen! -
23 Juli 2019 - 19:05
Maurice En Nicolette:
Fijn dat de zieken zich weer wat beter voelen! -
23 Juli 2019 - 20:04
Muriel:
Wat een avontuur, jullie maken wat mee! -
24 Juli 2019 - 03:22
Martijn:
Mooi geschreven. Leuk om jullie zo te kunnen volgen in jullie avontuur. Wat een dag zeg. Heftig voor de slang. Flink doorzettingsvermogen voor de kinderen om zulke lange dagen over te hebben om naar school te kunnen. Fijn dat de zieken er weer bovenop komen. Succes nog even. -
24 Juli 2019 - 04:42
Monique:
Wat maken jullie veel mee en wat heerlijk om dit via jullie blog te kunnen volgen. Fijn dat de zieken weer opknappen en dat jullie bouwproject zo voorspoedig verloopt. Jullie zijn goed bezig zeg, bouwen, schilderen, met de kinderen bezig en bezoeken afleggen. Zij supertrots op jullie. Groet uit warm Alkmaar. -
24 Juli 2019 - 06:22
Arjen&Anke:
Wij hebben grote bewondering voor jullie! Leuk om al jullie belevenissen te lezen. Heel veel succes verder met het project en voor de zieken een snel herstel gewest. Hartelijke groeten uit een tropisch Nederland. -
24 Juli 2019 - 11:37
WiekeW:
Wat hebben jullie al hard gewerkt en veel meegemaakt. Mooi om te lezen. Geniet ervan! -
24 Juli 2019 - 15:08
Gea En Harry:
Tsjonge, wat maken jullie daar allemaal mee.
Wat een mooie ervaringen. We hopen dat de zieken weer opknappen, en weer met jullie verder aan het project kunnen werken. We zijn super trots op jullie inzet. We genieten van de verhalen.